Logitech – G903 – Review

Logitech – G903 Lightspeed

HET VERDICT

Wanneer we naar deze muis kijken moeten we wel in gedachten houden dat er een prijskaartje aan verbonden is. Deze gaming muis is schitterend, maar voor de prijs verwacht je ook wel niet minder. Daarom, goede conclusie maar logische conclusie. Als we zoeken naar nadelen dan komen we er heel weinig tegen. Het technische aspect is helemaal tip top in orde. Kwa ontwerp ziet het er vrij uniek uit – iets wat niet iedereen mooi zal vinden. Het grootste nadeel is het ontbreken van een oplaadstation, dit moet je apart kopen.

Vergelijk met de top 10 beste gaming muizen

Voordelen

11 knoppen
Dual Sensor
Lange batterij
Ook Draadloos
Tweehandig

Nadelen

Zeer duur
Redelijk zwaar
x
x
x

Logitech Gaming

Logitech G903

Een lijst van beste gaming muizen is niet compleet zonder het gaming gamma van Logitech. Naast Razer toch wel het bekendste merk op de markt. Speakers, Keyboards, headsets, zelfs stoelen en game muizen – Logitech maakt alles om voor een complete gaming setup te beschikken. Het gamma van Logitech is zeer uiteenlopend. Ze beschikken over de beste Prijs / Kwaliteit gaming muis – de G502 Spectrum – maar ook over een duurder gamma. En dit is waar wij de G903 Lightspeed plaatsen. Een game muis van de absoluut hoogste plank. Daarnaast is de G903 één van de eerste draadloze gaming muizen dat je NIET moet opladen dankzij Logitech PowerPlay.

Optische Sensor

Wat is er dan net zo goed aan de G903 Lightspeed? Verschillende aspecten zetten deze muis bovenaan deze lijst. Enerzijds is er het technische aspect. De optische sensor heeft een zeer uitlopend DPI gehalte. Zo kan je via de in-game DPI shift van 200 naar 12000 DPI – even goed als de Razer Naga Hex V2.

Software

Daarnaast maakt Logitech ook gebruik van hun speciale gaming software om alle knoppen makkelijk programmeerbaar te maken. Het subtiel toegevoegde LED belichting is mooi, en kan mooier gemaakt worden via deze software. Daarnaast kan de muis gebruikt worden in draadloze modus. Zo kies je zelf, statisch met draad of mobiel zonder draad.

Snel & Draadloos

De G903 biedt een rapportagesnelheid van 1 milliseconde en onze sterk geoptimaliseerde draadloze 2.4GHz-verbinding, waardoor deze ongelooflijke reactietijden levert voor Twitch-richten op competitieniveau. De G903 heeft daarnaast exclusieve clocktuning-technologie die het stroomverbruik van de sensor aanzienlijk vermindert, waardoor je 32 uur lang continu kunt spelen — een heel competitieweekend — met één keer opladen. Batterijassistent in de Logitech Gaming Software houdt je op de hoogte van het oplaadniveau en geeft je een schatting van de resterende batterijlevensduur.

Powerplay compatible

De Logitech G903 is compatible met de Logitech Powerplay Muismat en Draadloos Oplaadstation. Met Powerplay heb je een een magnetische ‘Powercore-module‘ en kan je de gaming muis draadloos opladen. De Powerplay is ontworpen met een ingebouwde ontvanger waardoor je de G903 meteen aan de dock kan koppelen. Zo verlies je geen USB poort!

Tot zover de review van de Logitech G903 Lightspeed – Lees ook:

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.